Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اعزامی به بازیهای پاراآسیایی جاکارتا، فینال تپانچه ۱۰ متر بادی کلاس Sh۱ تیراندازی بازی های پاراآسیایی با حضور ساره جوانمردی، سمیرا ارم و عالیه محمودی و تیراندازانی از کشورهای کره جنوبی، تایلند و چین برگزار شد که ساره جوانمردی در مصافی ایرانی با کسب ۲۳۷/۶ امتیاز عنوان قهرمانی را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سمیرا ارم صاحب نشان نقره شد و سحر الشبانی از عراق در جایگاه سوم قرار گرفت. عالیه محمودی نیز هشتم شد. ساره جوانمردی دومین مدال طلای خود را در این بازی ها کسب کرد و با توجه به تغییر قوانین رکورددار آسیا در فینال این پیکارها شد.

رقیه شجاعی نیز روز گذشته در ماده تفنگ بادی ایستاده صاحب نشان طلا و رکورددار آسیا شد.

مدال آوران ایران در سومین دوره بازیهای پاراآسیایی به شرح زیر است:

طلا:
۱-  شاهین ایزدیار - شنا
۲- ساره جوانمردی - تپانچه ۵۰ متر P۴
۳ - رقیه شجاعی - تفنگ بادی ایستاده ۱۰ متر
۴- علیرضا قلعه ناصری - پرتاب دیسک
۵ - یونس سیفی پور - پرتاب وزنه کلاس F۳۲
۶- شاهین ایزدیار - شنا ۱۰۰ متر آزاد
۷ - امیر جعفری - وزنه بردارری ۵۹ کیلوگرم
۸ - عذرا مهدوی کیا - دوومیدانی ۱۵۰۰ متر
۹ - وحید علی نجیمی- دوومیدانی ۲۰۰ متر
۱۰ - مهدی اولاد - ماده پرتاب وزنه کلاس F۱۱
۱۱ - محمدرضا احمدی - پرتاب وزنه 
۱۲ - ساره جوانمردی - تپانچه ۱۰ متر بادی کلاس Sh۱

نقره:
۱ - بهزاد عزیزی - پرتاب نیزه
۲ - جلیل باقری - پرتاب دیسک
۳ - یوسف یوسفی - وزنه برداری ۵۹ کیلوگرم
۴ - علی اصغر جوانمردی - پرتاب وزنه
۵ - جاوید احسانی شکیب - ترتاب دیسک
۶ - علی الفت نیا - دو و میدانی ۲۰۰ متر
۷ - زهرا صالحی - پرتاب نیزه
۸ - هاجر صفرزاده - دوی ۲۰۰ متر کلاس T۲۲
۹ - نورمحمد آرخی - ماده پرتاب وزنه کلاس F۱۱
۱۰ - سامان پاکباز - کلاس F۱۲ پرتاب وزنه
​۱۱ - سمیرا ارم - تپانچه ۱۰ متر بادی کلاس Sh۱

برنز:
۱ - سیدعرفان حسینی - پرتاب نیزه
۲ - زهرا برناکی - پرش طول
۳ - حسن جانفشان - تنیس روی میز
۴ - حامد امیری- پرتاب دیسک
۵ - میثم بنی طبا - جودو ۶۰ کیلوگرم
۶ - رضا غلامی- جودو ۶۶ کیلوگرم
۷ - علی امیدی – دو و میدانی
۸ - امید ظریف صنایع T۱۳- دوومیدانی ۲۰۰ متر
۹ - داودعلی قاسمی T۳– دو و میدانی ۲۰۰ متر
​۱۰ - احمد اجاقلو - دوومیدانی - ۲۰۰ متر
۱۱ - عذرا مهدوی کیا - پرتاب نیزه کلاس F۱۲/۱۳
۱۲ - سولماز بازرگان - پرتاب دیسک
​۱۳ - مسعود حیدری - کلاس F۱۲ پرتاب وزنه
​۱۴ - حمزه محمدی - وزنه برداری
​۱۵ - مهدی علیزاده - پرتاب وزنه 

کد خبر 4425300 ساناز سلیمان آبادی

منبع: مهر

کلیدواژه: بازی های پاراآسیایی ساره جوانمردی اربعین ۹۷ تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران بازی های پاراآسیایی السد قطر کشتی آزاد تیم ملی فوتبال ایران دوومیدانی لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال السد قطر کشتی فرنگی مسابقات قهرمانی جهان برانکو ایوانکوویچ دربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۴۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این آنتی بادی مونوکلونال آزمایشی مانند یک سپر از آسیب به سلول های تولید کننده انسولین محافظت می کند و حتی در برخی موارد طول عمر این سلول ها را افزایش می دهد.

دیابت نوع یک زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی بدن بیمار به سلول های بتا در پانکراس حمله می کند. این سلول های مهم انسولین تولید می کنند و بدون این ماده فرد نمی تواند سطح گلوکز خون را مدیریت کند که این روند یه تزریق مادام العمر انسولین منجر می شود و پیامدهایی برای سلامت فرد دارد.

اما محققان دانشگاه جان هاپکینز در پژوهشی جدید راهی نوین برای جلوگیری از آغاز دیابت یا حتی معکوس کردن آن در مراحل اولیه ابتلا یافته اند. یک داروی جدید به نام mAb43 که در حقیقت یک درمان آزمایشی است، برای مقابله با طیفی از بیماری ها نوید بخش بوده است.

آنتی بادی ها در حقیقت پروتئین هایی هستند که سلول هایی خاص و معمول پاتوژن های خارجی رابه یکدیگر پیوند می دهند تا آنها را از بدن پاکسازی کنند. واکسن ها به پروتئین سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا در مقابل هدف های خاصی آنتی بادی تولید کند. آنتی بادی های مونوکلونال طوری مهندسی شده اند تا با یک هدف خاص بجنگند و به طور یک جا به عنوان واکنشی سریع به یک بیماری خاص مانند عفونت، به بدن منتقل می شوند. این نوع درمان هادر مطالعات اخیر برای مقابله با بیماری هایی مانندمالاریا، کووید۱۹ و غیره کارآمد بوده است.

در این موارد آنتی بادی ها طوری طراحی شدندتا سلول ها را از سیستم ایمنی بدن مخفی کنند. اما mAb43آنها را به پروتئینی کوچک که روی سطح سلول های بتا قرار دارد، پیوند می زندو سپس به عنوان یک سپر یا پوشش عمل می کند تا آنها را در برابر حملات سلول های ایمنی مخفی کند. هنگامیکه این دارو به طور مرتب مصرف شود، سلول های بتا را محافظت می کند و در نتیجه توانایی بیمار برای تولید انسولین نیز حفظ می شود. حتی اگر آسیب هایی به سلول ها وارد شده باشد، این سپر به سلول ها بتا فرصت می دهد تا بازتولید شوند.

محققان این درمان را روی ۶۴ موش مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. موش ها پس از رسیدن به سن ۱۰ هفتگی ،هر هفته دوزهایی از این آنتی بادی را دریافت کردند و پس از ۳۵ هفته بدن تمام آنها عاری از دیابت بود. نکته جالب آنکه یکی از موش ها به طور موقت و پس از نمایان شدن علایم اولیه و قبل از دریافت آنتی بادی به این بیماری مبتلا شد. اما این موش هم پس از دریافت دوزهایی از دارو به مدت ۳۵ هفته درمان شد. همین امر نشان می دهد داروی مذکور می تواند روند ابتلا به دیابت را در مراحل اولیه ابتلا معکوس کند.

تمام موش هایی که این درمان را دریافت کردند تا پایان آزمایش (۷۵ هفته) زنده ماندند که در حقیقت طول عمر بیشتر موش ها نیز همین اندازه است. تحقیق مذکور هم اکنون با استفاده از آنتی بادی موش ها روی همین حیوانات آزمایش شده است. اما پژوهشگران تصمیم دارند در مرحله بعد نسخه انسانی این آنتی بادی را قبل از آزمایش بالینی توسعه دهند. اما یک مانع اصلی هنوز وجود دارد. آنتی بادی های مونوکلونال ممکن است برای مصرف گسترده گرانقیمت باشند.محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر هزینه آنها را کاهش دهند.

این تحقیق در ژورنال دیابت منتشر شده است.

کد خبر 6095397 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • توقیف ۱۰ تن شن و ماسه غیرمجاز در رحیم‌آباد رودسر
  • بانوان کردستانی به یک نشان سیمین نقره دست یافتند
  • جوان گیلانی بر اثر برق گرفتگی جان باخت
  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • درخشش جانبازان و توان یابان قمی در مسابقات قهرمانی کشور
  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • درخشش تیم شنای هیئت جانبازان و توان یابان قم
  • کسب ۶ مدال ورزشکاران قم در رقابت‌های شنای جانبازان و توان یابان کشور
  • جام جهانی تیراندازی| پایان کار نمایندگان ایران در تپانچه